Aardlekschakelaar uitgeslagen

Sinds 1975 is het verplicht om een aardlekschakelaar in uw woning of bedrijfspand te hebben. Met een aardlekschakelaar wordt brand in de meterkast voorkomen. Daarom is het, voor uw eigen veiligheid, van groot belang dat deze in orde is en naar behoren werkt. Jaro Elektro Service komt in Nijmegen graag bij u langs als uw aardlekschakelaar is uitgeslagen of niet goed meer werkt.

Reparatie aardlekschakelaar

Het kan gebeuren dat de aardlekschakelaar plotseling uitslaat. U kunt zelf uitzoeken wat het probleem is. In de meeste gevallen is het een klein probleem zoals een waterkoker die overkookt. Wat doet u dan? Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact en schakel de aardlekschakelaar weer in. Alles werkt dan vaak weer naar behoren. In sommige gevallen is het echter minder eenvoudig en kunt u de oorzaak niet zelf achterhalen. Schakel dan een ervaren elektricien van ons in. Deze achterhaalt de oorzaak voor u en zorgt ervoor dat uw elektra weer goed functioneert.

Als elektricien krijgen wij vaak te maken met kapotte aardlekschakelaars. De hoofdoorzaak hiervan is vaak blikseminslag. Onze vakmannen hebben ervaring en zorgen voor een professionele reparatie van uw aardlekschakelaar. Dankzij ons zit u in de regio Nijmegen nooit lang zonder stroom!