Krachtstroom aanleggen

Wilt u een inductiekookplaat aansluiten of ander apparaat aanschaffen dat veel stroom verbruikt? Let er dan wel op dat hier waarschijnlijk een speciale aansluiting voor nodig is. Een standaard één fase aansluiting volstaat in het geval van apparaten die meer stroom dan normaal verbruiken niet. U heeft hiervoor een zogenoemde drie fase aansluiting nodig met een Perilex-systeem.

Jaro Elektro Service kan voor u een Perilex stekker aansluiten en komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij weten precies hoe krachtstroom aansluiten in zijn werk gaat en zorgen voor een nauwkeurige afwerking.

Werken met elektriciteit

Iedereen heeft vroeger geleerd dat stroom gevaarlijk is. Vingers moesten uit de buurt van stopcontacten gehouden worden en als er lampjes vervangen moesten worden ging dit ook voorzichtig. Hoe goed u zich ook ingelezen heeft over het plaatsen van bijvoorbeeld nieuwe stopcontacten of het aansluiten van een inductiekookplaat, werken met elektriciteit blijft gevaarlijk. Onze elektriciens weten dit als geen ander en zijn daarom op de hoogte van de laatste veiligheidsmaatregelen. Wij zorgen daarom niet alleen voor een vakkundige installatie, maar letten ook op zowel uw als onze eigen veiligheid.