Groepenkast vervangen in Nijmegen

Wij zijn uw elektricien in Nijmegen. Wij hebben jarenlange ervaring met diverse elektrische werkzaamheden in Nijmegen, waaronder klussen aan de groepenkast. De groepenkast is de plaats waar de stroom uw woning binnenkomt en waar deze wordt verdeeld over uw woning door middel van verschillende groepen.

In deze moderne tijd is elektra onmisbaar. We maken steeds vaker gebruik van elektrische apparaten voor onze dagelijkse handelingen in en om het huis. Meer apparatuur betekent echter ook meer aansluitingen, wat leidt tot de behoefte aan meer groepen in de groepenkast. Jaro Elektro Service kan voor u uw groepenkast samenstellen.

Extra groep aanleggen

Woont u in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen en wilt u uw groepenkast uitbreiden met nieuwe groepen of compleet vervangen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen voor u berekenen of uw huidige voorziening voldoende is voor de gewenste uitbreiding, of dat wellicht een nieuwe groepenkast nodig is. Naast het verdelen van de stroom heeft uw groepenkast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies in de groepenkast beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de aardlekschakelaar er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan. Wilt u een aardlekschakelaar aansluiten of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.