Inductie kookplaat aansluiten Nijmegen

Wilt u in Nijmegen of omgeving een inductie kookplaat laten aansluiten? Elektricien Jaro Elektro Service helpt u daar graag bij. Indien u daar krachtstroom of een perilex stekker voor nodig hebt kunnen we beiden voor u aanleggen.

In Nijmegen en omstreken hebben we veel ervaring opgebouwd met het aansluiten van inductiekookplaten. Mede omdat mensen steeds vaker voor elektrisch koken kiezen. We beschikken over alle benodigde kennis om u van de beste service te voorzien. Bel ons voor een afspraak op 0486 - 72 53 00 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Kookplaat aansluiten Nijmegen

Wanneer u een inductie kookplaat of een keramische kookplaat wilt aanschaffen is het goed om vooraf even te kijken of u beschikt over de juiste aansluiting. Afhankelijk van de grootte van de kookplaat heeft u wellicht een 2-fasen of 3-fasen aansluiting nodig. Bij een kookplaat met 3 tot 4 pitten wordt uw kookplaat namelijk niet warm genoeg als u een standaard 1-fase aansluiting gebruikt.

Beschikt u nog niet over de benodigde aansluiting voor uw kookplaat dan kunnen wij dat voor u in orde maken. In verband met de hoge spanning wordt het afgeraden om zelf met uw aansluiting aan de gang te gaan. Laat ons daarom het riskante werk doen, dan kunt u snel genieten van een goed aangesloten inductie kookplaat.

Ook voor advies over de benodigde aansluiting kunt u bij ons terecht. We kijken graag met u naar de beste toepassing voor uw situatie.

Krachtstroom aanleggen Nijmegen

Een 3-fasen aansluiting wordt ook wel aangeduid als krachtstroom. Krachtstroom is een type elektriciteitsaansluiting met meer vermogen dan uw standaard elektriciteitsaansluiting. Voor een krachtstroomaansluiting is een aparte groep nodig in de meterkast.

Hoewel een 2-fasen en een 3-fasen aansluiting beiden krachtstroom worden genoemd is er wel een verschil. Een 2-fasen aansluiting bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde losse aansluitingen in de meterkast. 2-fasen zijn daardoor niet altijd toereikend voor de zwaarste elektrische apparaten.

Welke aansluiting u ook wilt laten plaatsen, voor allebei kunt u een beroep doen op onze expertise. In Nijmegen en omstreken helpen we u graag bij het aanleggen van krachtstroom.

Perilex stekker aansluiten

Zowel de 2-fasen als de 3-fasen aansluiting werkt met een aparte stekker voor zware elektrische apparaten: de perilex stekker. Voor deze stekker heeft u een speciaal krachtstroomstopcontact nodig. U herkent een perilexstekker, en het bijbehorende stopcontact aan de vier pennen.

Wanneer u nog geen perilex stekkersysteem heeft voor uw kookplaat kunnen wij dat voor u aanleggen. Meestal is er naast het stopcontact ook nog en speciale kookgroep nodig in de meterkast. Als u ons inschakelt combineren we deze twee klusjes graag voor u. Dan maken we alles direct voor u in orde en kunt u in alle rust genieten van uw nieuwe inductie kookplaat.

Contacteer elektricien Nijmegen voor het aansluiten van een inductie kookplaat

Wilt u graag overstappen op elektrische koken maar heeft u nog geen krachtstroom? Neem contact op met Jaro Elektro Service en wij maken alles voor u in orde. We maken een speciale groep in de meterkast en plaatsen het benodigde krachtstroomstopcontact. Nadat we de werkzaamheden hebben afgerond kunt u direct aan de slag met uw volgende culinaire hoogstandje. Bel 0486 - 72 53 00 voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wilt u graag een offerte ontvangen, maak dan gebruik van het contactformulier.