Stroomstoring in Nijmegen?

Wij hebben een 24-uursservice voor uw stroomstoring. Deze kunt u bellen wanneer er kortsluiting plaatsvindt of wanneer de stoppen doorgeslagen zijn. Wij sturen dan direct een elektricien, zodat u binnen de kortste keren weer elektriciteit heeft.

Een storing is erg vervelend. en wij snappen heel goed dat u zo snel mogelijk weer gebruik wilt kunnen maken van uw apparatuur. Daarom hebben wij deze 24-uursservice in het leven geroepen. Zo kunt u dag en nacht, 7 dagen per week contact met ons opnemen en kunnen wij het probleem snel verhelpen. Wij adviseren u een professionele elektricien in te schakelen en niet zelf op onderzoek uit te gaan bij een storing. Werken met stroom kan erg gevaarlijk zijn.

Onze elektriciens lossen uw storing op

De adviseurs van Jaro Elektro Service zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied en willen u graag adviseren bij het ontwerpen van de technische installatie. Wij kunnen bij totaalprojecten zoals in de woningbouw, utiliteit, midden- en kleinbedrijf, winkels en industrie d.m.v. integratie vaak een zowel prijs- als gebruikersvriendelijke oplossing bieden. Wij voorzien u van adviezen en voeren onze werkzaamheden uit met grote professionaliteit in Nijmegen en in de regio Nijmegen. Is uw stroom uitgevallen? Voor acute problemen, zoals stroomuitval, heeft uw elektricien uit Nijmegen een 24-uursservice zodat u op elk moment van de dag van uw probleem af kunt worden geholpen.