Stroomstoring in Nijmegen?

Jaro Elektro Service heeft in Nijmegen een 24-uursservice voor uw stroomstoring. Deze kunt u bellen wanneer er kortsluiting plaatsvindt of wanneer de stoppen doorgeslagen zijn. Wij sturen dan direct een elektricien, zodat u binnen de kortste keren weer elektriciteit heeft. U kunt ons bereiken op 0486 - 72 53 00.

Verschillende situaties zonder stroom

Zit u gedeeltelijk of helemaal zonder stroom: informeer of uw buren ook gedeeltelijk of helemaal zonder stroom zitten. Het kan een plaatselijke stroomstoring bij het energiebedrijf zijn. Dan kunt u even contact opnemen met uw energiebedrijf. Heeft die geen storing dan kunt u contact opnemen met ons via het nummer 0486 - 72 53 00, want dan zit de storing waarschijnlijk in uw eigen installatie.

De aardlekschakelaar valt steeds uit: zet alle groepen die bij deze aardlekschakelaar horen uit. Zet daarna een voor een de groepen weer aan. Op het moment dat de aardlekschakelaar weer uitvalt, laat u deze groep uit staan en zet u de overige groepen weer aan. Bij de groep die uit staat, haalt u alle stekkers uit het stopcontact. Kijk voor meer informatie op de pagina stekkerproef daar staan uitgebreid de stappen die u kunt ondernemen.

Onze elektriciens lossen uw storing op

De adviseurs van Jaro Elektro Service zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied en willen u graag adviseren bij het ontwerpen van de technische installatie. Wij kunnen bij totaalprojecten zoals in de woningbouw, utiliteit, midden- en kleinbedrijf, winkels en industrie d.m.v. integratie vaak een zowel prijs- als gebruikersvriendelijke oplossing bieden.

Wij voorzien u van adviezen en voeren onze werkzaamheden uit met grote professionaliteit in Nijmegen en in de regio Nijmegen. Is uw stroom uitgevallen? Voor acute problemen, zoals stroomuitval, heeft uw elektricien uit Nijmegen een 24-uursservice zodat u op elk moment van de dag van uw probleem af kunt worden geholpen. U kunt ons bereiken op het nummer 0486 - 72 53 00.