Erkend installateur in Nijmegen

Bij het installeren van elektra komen vele risico’s kijken. Laat dit daarom altijd over aan een erkend installateur. Jaro Elektro Service in Nijmegen en omgeving uw erkend installateur. Bij ons bent u verzekerd van garanties en vakmanschap. Wij bieden u duidelijke offertes, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een goede begeleiding.

Wij begrijpen hoe verleidelijk het is om toch voor die goedkopere installateur te gaan. Maar goedkoop is vaak duurkoop. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die, zonder hier voor te toestemming hebben, logo’s gebruiken van brancheverenigingen. Wat nou als achteraf blijkt dat deze installateur helemaal niet is aangesloten bij een branchevereniging? Dan kunt u uw garanties wel vergeten. Bij ons bent u hiervan verzekerd. Ook bij problemen die achteraf bovenwater komen zijn wij u als erkend installateur graag van dienst.

Wij werken voor alle verzekeraars

Heeft u te maken met schade aan apparaten door een stroomstoring of door kortsluiting? In de meeste gevallen kunt u dit claimen bij uw verzekering. Ons bedrijf werkt voor alle verzekeraars en helpt u graag met al het papierwerk wat hierbij komt kijken. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u bieden op dat gebied. Voor ons is uw tevredenheid van groot belang.