Alarminstallaties in Nijmegen

Jaro Elektro Service is tevens gespecialiseerd in de aanleg van alarminstallaties voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Wij hebben alarminstallaties tegen inbraak, overval en brand. Het voordeel van een alarminstallatie is dat er meteen actie wordt ondernomen wanneer het alarm afgaat. Er wordt direct een verbinding met de meldkamer of mobiel gelegd. Dit zorgt ervoor dat de hulpdiensten snel zijn gealarmeerd en snel ter plaatse zijn. Door onze jarenlange ervaring met het installeren en certificeren van alarminstallaties in Nijmegen en omgeving Nijmegen, kunnen wij voor iedere situatie een passende oplossing aanbieden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van alarminstallaties die bij uw situatie passen, en dat voor een gunstige prijs!

Brandbeveiliging door uw elektricien

Uw elektricien uit Nijmegen is gecertificeerd en gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van brandbeveiliging. Tot onze services behoren ook het controleren van de brandbeveiliging en het impregneren of brandvertragend maken van diverse materialen. Bent u op zoek naar een specialist in brandbeveiliging in Nijmegen? Dan zit u goed bij ons.

Onderhoud van installaties

Laat uw alarminstallaties regelmatig controleren. Zo kunt u veel problemen voorkomen. Bij onderhoud letten wij voornamelijk op aspecten die uw veiligheid of conform hinderen. Na deze inspectie worden de eventuele gebreken aan uw brandbeveiliging of alarminstallaties met uw doorgenomen en samen met u maken we een plan om deze problemen te verhelpen.